Elegantno izdanje
80

Supruga Thierryja Henryja, Sarajka Andrea Rajačić, zablistala u rijetkom pojavljivanju u javnosti

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Na sinoćnjoj premijeri Netflixovog dokumentarca o Davidu Beckhamu pojavila se i sarajka Andrea Rajačić, supruga slavnog nogometaša Thierryja Henryja koja se rijetko viđa u javnosti.

Andrea je fotografima spremno pozirala u crno-bijeloj kombinaciji koja joj je odlično pristajala.

Iako svoj privatni život čuva daleko od javnosti, Andrea je rado viđen gost na društvenim događanjima. Privatno se druži s brojnim poznatim osobama uključujući i Beckhamove.

Andrea i Thierry upoznali su se u Španiji, gdje je živjela njena sestra. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu. Američki mediji su Andreu u tom periodu nazivali manekenkom, što joj je mnogo smetalo.

"Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih željela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati.", rekla je tada.

Njezin otac, Nebojša Rajačić, plastični je kirurg iz Bosne i Hercegovine koji je dvadeset godina radio u Kuvajtu. Tamo je vodio Kliniku za liječenje opeklina i plastičnu kirurgiju, a u Kuvajtu su Andrea i njezina mlađa sestra Jovana završile srednju školu. Njihova majka Tatjana profesorica je ruskog jezika.

Prvo zajedničko dijete, sina Tristana Henryja, dobili su 2012., a zajedno imaju i sina Gabriela te kćerku Tatianu.