|

Supruga Romana Polanskog otkrila "malo više" na Venecijanskom crvenom tepihu

Supruga Romana Polanskog otkrila "malo više" na Venecijanskom crvenom tepihu
6
S.H.P.
31.8.2019. u 17:21
48
komentara
6

dijeljenja
Supruga Romana Polanskog otkrila "malo više" na Venecijanskom crvenom tepihu Foto: EPA-EFE
Novi film Romana Polanskog "J'accuse" imao je svoju premijeru na filmskom festivalu u Veneciji. Polanski nije prisustvovao premijeri ali zato je njegova supruga Emmanuelle Seigner prošetala crvenim tepihom.
Za ovu priliku odabrala je dugu crnu toaletu s predubokim dekolteom kako bi njeno poprsje došlo do izražaja. Svi prisutni pratili su glumicin svaki korak i posmatrali je s divljenjem.

Foto: EPA-EFE Foto: EPA-EFE


Francuska glumica Emmanuelle Seigner najpoznatija je po svojim ulogama u filmovima "Život u ružičastom", " Venera u krznu" i "Ludilo".

Inače prikazivanje filma "J'accuse" popraćeno je kontroverzama. Naime, argentinska redateljica Lucrezia Martel, koja predsjedava žirijem festivala, rekla je da ne želi "čestitati" Polanskom i da joj je zbog njegovog sudjelovanja na festivalu neugodno.

Foto: EPA-EFE Foto: EPA-EFE


Polanski, koji je bjegunac u SAD-u od 1978.godine, kada je napustio SAD i otišao u Francusku zbog optužbi da je silovao trinaestogodišnju devojčicu nije prisustvo projekciji filma.

U intervjuu koji su objavili organizatori festivala, reditelj je povukao paralelu između teme filma i vlastitog slučaja.

"Vidim istu odlučnost da se negiraju činjenice i da me se osuđuje zbog stvari koje nisam učinio. Većina ljudi koji me maltretiraju ne poznaju me i ne znaju ništa o slučaju", rekao je Polanski.
Prijavi grešku


Komentari (48)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...