Nakon 18 godina braka
57

Supruga Kevina Costnera podnijela zahtjev za razvod, glumac još uvijek nosi burmu

L. R.
Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: EPA)
Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: EPA)
Supruga holivudskog glumca Kevina Costnera Christine Baumgartner podnijela je zahtjev za razvod nakon 18 godina braka.
Kako prenose mediji, Costnerov predstavnik potvrdio je ovu informaciju. Vijest dolazi šest mjeseci nakon što mu je rekla da napusti snimanje filma, jer je njegov prezauzet raspored snimanja uticao na njihovu porodicu.

"S velikom tugom su se pojavile okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Costner mora sudjelovati u postupku razvoda braka. Tražimo da se poštuje njegova, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme", objasnio je Costnerov predstavnik.

Međutim, mediji su samo dva dana prije zvanične vijesti o razvodu podijelili fotografiju Kevina Costnera gdje se grli s dvije žene u Las Vegasu. Mediji su uočili da je tada još uvijek nosio burmu.

Još u novembru prošle godine, Costner je govorio o svojoj supruzi, rekavši samo riječi hvale. Ranije je govorio kako mu je tokom veze dala ultimatum za brak i djecu. On je naveo kako je pristao na sve samo da je ne izgubi.

Podsjećamo, par se vjenčao u septembru 2004. godine i zajedno imaju dva sina Caydena i Hayesa te kćer Grace. Glumac također ima četvero starije djece iz prethodnih veza: kćeri Annie i Lily te sinove Joea i Liama.