Showbiz
0

Supruga izbacila Liama Gallaghera iz kuće

Klix.ba
Pjevačica ženskog benda All Saints, Nicole Appleton, izbacila je svog supruga Liama Gallaghera iz njihove kuće u Londonu, nakon medijskih izvještaja da on ima tajno dijete sa novinarkom New York Timesa.

"Nicole je rekla Liamu da se ne vraća kući i veoma je bijesna", rekla je njena prijateljica.

Nekadašnji frontmen Oasisa, Gallagher (40), je trenutno u Španiji, gdje je nastupao sa svojim novim bendom Beady Eye na Ibiza Rocks festivalu. Gallagher se još nije izjasnio o svim proteklim dešavanjima, koja njegov glasnogovornik naziva "tračevima".

Novinarka New York Timesa Liza Ghorbani u januaru je rodila djevojčicu Emmu, a Gallagher je prošle godine kupio stan u New Yorku, u blizini Central Parka i mjesta gdje Ghorbani živi.

New York Post piše kako je Gallagher priznao dijete u svom e-mailu, govoreći da je "ona predivno dijete, jer ima gene rock zvijezde".

Navodna Gallagherova veza sa Ghorbani okončana je kada je Emma rođena.

Ghorbani (39) rekla je prijateljima kako je njihova afera počela kada je 2010. godine radila intervju sa Gallagherom za New York Times te da je tada i prestala, da bi opet počela.

Gallagher je pokušao zaustaviti širenje priče unajmivši londonsku pravnu firmu Harbottle & Lewis da zaustavi medijsko pisanje o čitavom slučaju te advokata iz New Yorka koji bi ga trebao zastupati u slučaju utvrđivanja očinstva.

Ghorbani navodno traži odštetu u iznosu od tri miliona dolara. Nakon što je sama platila troškove porođaja, počela je pravni postupak za utvrđivanje očinstva.