U braku su od 2014.
45

Supruga Dalibora Matanića je ovako govorila o njemu: Plakala sam psihijatru jer sam morala raditi s njim

I. S.
Foto: Pixsell/Tomislav Miletić
Foto: Pixsell/Tomislav Miletić
Hrvatski režiser Dalibor Matanić, koji je nedavno priznao da je drogiran i pijan zlostavljao kolegice, je od 2014. godine u braku s glumicom Helenom Minić-Matanić.

Počeli su se zabavljati nakon zajedničkog rada na predstavi "Thelma & Louise", a šest mjeseci kasnije su se vjenčali. Imaju troje djece - Lolu, Maxa i Nea. Helena je u ranijem intervjuu rekla da isprva nije bila oduševljenja njime.

"Dado i ja se znamo od 1997. preko zajedničkog društva, no Dado meni nikad nije sjeo kao osoba sve do 2014. godine, kad mi i dalje ne sjeda ni kao osoba, ni kao režiser i tako dalje", rekla je u "Ženskoj priči".

Dodala je kako je 2014. bila zaposlena u pozorištu u Puli i da joj je tadašnja direktorica rekla da mora raditi predstavu s Matanićem.

"Mislila sam da je to katastrofa. Šta sad da radim? Na seansi kod psihijatra plačem da neću raditi s tim čovjekom, to je grozno, meni se on ne sviđa, zašto moram raditi s tim čovjekom... Predstava je išla svojim tokom. Na kraju predstave, nakon dva mjeseca sam psihijatru rekla: 'Ja se udajem za Dalibora Matanića'. Danas sam još kod istog psihijatra, jer je on nakon toga mislio da trebam produžiti terapiju", ispričala je.

Helena se nije oglasila nakon što je Dalibor na društvenim mrežama priznao da je zlostavljao kolegice.