Emotivan snimak
23

Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihove obnove zavjeta: Moramo čuvati sjećanja

L. R.
Emma Heming i Bruce Willis (Foto: Twitter)
Emma Heming i Bruce Willis (Foto: Twitter)
Emma Heming Wills nedavno je na svom Instagram profilu povodom 14. godišnjice braka objavila stari snimak obnavljanja zavjeta sa Bruceom Willisom.

Snimak je nastao 2019. godine, a snimila ga je Bruceova bivša supruga Demi Moore, s kojom su i danas u dobrim odnosima. U pozadini snimka čuje se pjesma "Fix you" grupe Coldplay, a prikazuje Emmu kako se kreće prema oltaru zajedno sa svoje dvije kćeri Mabel i Evelyn.

Bruceov dugogodišnji prijatelj Stephen Eads vodio je ceremoniju dok su dvije njegove druge kćeri, Rumer i Scout Willis pjevale na obnovi zavjeta. Na kraju snimka, par je svoje zavjete potvrdio poljupcem, a na kraju su se svi zajedno fotografisali.

"Na našu 10. godišnjicu braka odlučili smo obnoviti naše zavjete na istom mjestu gdje smo rekli "Da" 2009. godine. Tako sam sretna što smo to učinili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite s porodicom i prijateljima. To su trenuci i lijepe uspomene koje možete čuvati cijeli život, a mi moramo čuvati ta sjećanja na sigurnom i živom za one koji to možda neće moći", napisala je Emma u svojoj objavi.

Inače, glumac je 19. marta proslavio svoj 68. rođendan, a snimak proslave podijelila je Demi Moore. To je ujedno i prvi snimak na kojem se čuje kako glumac govori otkako je njegova porodica u martu prošle godine objavila da on pati od jezičnog poremećaja - afazije, a nedavno su objavili da mu je dijagnosticirana i demencija.