Dobre prijateljice
21

Supruga Brucea Willisa podijelila njegovu fotografiju s Demi Moore, poručila da su bili dobar par

I. S.
Foto: firstcuriosity.com
Foto: firstcuriosity.com
Emma Heming Willis, supruga Brucea Willisa, podijelila je na Instagramu njegovu fotografiju s Demi Moore te navela da misli da su njih dvoje bili dobar par.
Bruce i Demi su bili su braku od 1987. do 2000. godine. Imaju tri kćerke: Rumer, Scout i Tallulah. Demi i Emma su u postale dobre prijateljice, naročito nakon što je glumcu dijagnosticirana frontotemporalna demencija.
Screenshot: Instagram/emahemmingwillis
Screenshot: Instagram/emahemmingwillis

"Prolazimo kroz ovo kao složna porodica. Željeli smo obavijestiti fanove o njegovoj bolesti zato što znamo koliko on znači vama, baš kao i vi njemu", napisale su u zajedničkom saopćenju.

Demi je s bivšim suprugom Ashtonom Kutcherom prisustvovala ceremoniji vjenčanja Brucea i Emme 2009. godine na otocima Turks and Caicos.

Nedavno je objavljen snimak proslave njegovog 68. rođendana. Naravno, svi članovi njegove porodice, uključujući Demi, su bili prisutni.

Demi je uz objavu poručila: "Sretan rođendan, Bruce! Drago mi je da smo mogli da slavimo tebe danas. Volimo te i volimo našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama."