Komplikacije nakon poroda
37

Supruga Alvara Morate otkrila kako je skoro umrla: Intubirali su me i dali 17 transfuzija krvi

N. O.
Alice Campello (Foto: Instagram)
Alice Campello (Foto: Instagram)
Nakon što je španski nogometaš Alvaro Morata otkrio da je njegova supruga Alice Campello završila na intenzivnoj njezi poslije posljednjeg poroda, influenserica je otkrila da je zapravo skoro umrla zbog komplikacija koje su uslijedile.

Alice Campello je po prvi put ispričala detalje najtraumatičnijeg događaja u svom životu. Gostujući na italijanskoj televiziji, u programu Verissimo, otkrila je kako je nakon rođenja kćerke Belle, pretrpjela niz komplikacija zbog kojih je dva dana bila na intenzivnoj njezi .

"Imala sam jako krvarenje i bilo je strašno", kazala je supruga fudbalera Alvara Morate, "Ljekari ga nisu mogli zaustaviti i provela sam 12 sati u operacionoj sali, gdje su me intubirali i dali mi 17 transfuzija krvi", rekla je.

No, drama tu nije stala, jer je moglo biti i gore. "Posljednja nada je bio balon koji su mi stavili. Da nije zaustavio krvarenje, morali bi mi izvaditi matericu, u suprotnom bih umrla", ispričala je.

Međutim, sve je na kraju dobro prošlo. "Imam sliku u glavi kako podižem čaršaf i vidim krv. Ne sjećam se ničega odatle, bilo je deset ujutro, a nakon toga probudila sam se u deset uveče ", prisjetila se.

"Otišla sam u bolnicu misleći da će to biti jedan od najboljih dana u mom životu, ali završilo se ovako", kazala je Alice te pojasnila da je dobila jednu veliku lekciju za cijeli život.

"To su stvari koje te zauvijek obilježe, ostaju u tebi. Sada me navode da na život gledam drugim očima", zaključila je.