Showbiz
0

Suprug Zse Zse Gabor otac kćeri Anne Nicole Smith?!

Sarajevo-x.com
Foto: AP, Frederic von Anhalt
Foto: AP, Frederic von Anhalt
Suprug sex simbola 50-ih godina glumice Zse Zse Gabor u petak je priznao kako je skoro deset godina imao ljubavnu aferu sa preminulom Anne Nicole Smith i da je moguće da je upravo on otac njene kćeri, prenosi AP.

Izjava princa Frederica von Anhalta je sada uzburkala suđenje oko očinstva nad 5-mjesečnom Dannielynn, koje je već u toku. U rodnom listu Dannielynn kao otac se navodi dugogodišnji odvjetnik bivše Playboyeve zečice Howard K. Stern, ali njen bivši dečko Larry Birkhead čvrsto vjeruje da je on otac.

Von Anhalt je je izjavio kako namjerava podići novu tužbu ukoliko sud Dannielynn dodijeli Sternu ili Birkheadu.

59-godišnji von Anhalt je osmi suprug 90-godišnje Gabor, zvijezde kultnih filmova "Moulin Rouge" i "Queen of Outer Space", a u braku su više od 20 godina.

Von Anhalt je otkrio kako se sa Anne Nicole Smith upoznao 90-tih, dok je ona još bila udana za mnogo starijeg naftnog tajkuna J. Howard Marshalla.

"Bila je veliki fan Zse Zse i željela je biti kao ona. Željela je biti princeza.", dodao je njemački princ.

Ubrzo nakon upoznavanja započela je i njihova afera. Godinama su se tajno sastajali u Los Angelesu, San Franciscu i New Yorku. Iako ovu aferu nikada nije priznao svojoj supruzi, von Anhalt je siguran da je ona za nju znala.

"Anne Nicole Smith je bila vrlo sexy žena. Imati aferu s njom je bilo ostvarenje snova svakog muškarca."

Plava krv Frederica von Anhalta izaziva mnoge špekulacije javnosti već godinama, a prema britanskim medijima sin njemačkog policajca je kupio tittulu, nakon što ga je usvojila bankrotirana snaha posljednjeg kaisera.