Showbiz
0

Sudeći prema najavama turneja: Optimistični Tom Jones planira koncerte i u 103. godini

Klix.ba
Iako ima 75 godina, pjevač Tom Jones nastavlja privlačiti nove fanove i oduševljavati stare. Šarmantan pjevač iz Velsa ima doba glas, odlične pjesme i pozitivnu energiju, ali ono što možda privlači publiku je i njegov optimizam.

Naime, na njegovoj zvaničnoj web stranici on planira nastupe i u svojoj 103. godini. U sekciji turneja datumi idu čak do decembra 2043. godine, što je za 28 godina. Sljedeće godine obilježava 50. godišnjicu od njegovog prvog hita "It's Not Unusual".

Njegova pjesma "Sexbomb" zaludjela je cijeli svijet, a njegova karizma privlačila je veliki boj ženskih fanova koje su na koncertima bacale svoje grudnjake i ostali veš na njega.

"Uradit ću koncerata u što više zemalja jer želim pokazati da to mogu i nakon 50 godina", rekao je Jones.

Publika će imati priliku uživati u njegovim hitovima poput , "What's New Pussycat", "Delilah", "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss"...

Inače, Jones je poznat kao veliki zavodnik i preljubnik. Iako je u braku sa Melindom od 1957. godine, to ga nije spriječilo da se zabavlja s missicama i drugim lijepim ženama. Dok je jedna izgubila nevinost s njim, druga je ostala trudna i očinstvo dokazivala putem suda. Jones je tvrdio kako je imao 250 odnosa godišnje zbog čega ga je supruga Melinda i istukla jednom, no nikada se nisu razveli.