Showbiz
0

Strahovi Johnnyja Deppa

Sarajevo-x.com
Johnny Depp mrzi kada njegova djeca gledaju njegove filmove, jer uvijek strahuje da im se neće svidjeti. Ovaj slavni holivudski glumac ima dvoje djece, kćerku Lily-Rose i sina Jacka, sa dugogodišnjom partnerkom Vanessom Paradis.

Johnny navodi da ga nije briga šta kritika misli o njegovim filmovima, ali uvijek uvažava mišljenje svoje porodice.

"Oni su gledali 'Charlie and the Chocolate Factory', što me je učinilo nervoznim. Bojao sam se da će doći i reći 'Hej tata, puno sreće idući put!'. Ipak, došli su kući citirajući tekst iz filma, što znači da im se svidio", izjavio je Depp.

Johnny je izjavio da postoji dosta njegovih filmova koje im neće dati da gledaju dok ne budu stariji, jer ne želi da poslije imaju noćne more, piše DPA.

Depp – koji je glumio u dosta filmova za odrasle, poput filmova "The Ninth Gate", "Fear and Loathing in Las Vegas" i "Secret Window" – je dodao: "Puštam ih da gledaju samo neke moje filmove, ali za neke mislim da još nisu spremni. U stvari, nisam siguran ni da li sam ja i sad spreman za njih!''.

Trenutno, Johnny snima film "Sweeney Todd" kojeg režira Tim Burton i u kojem igra londonskog brijača – ubicu. Snimanje filma je trenutno obustavljeno zbog bolesti Deppove kćerke, koja je hospitalizirana zbog zaraženosti bakterijom E Coli. Neki izvori navode da je već planirano snimanje četvrtog i petog nastavka filma "Pirates of the Caribbean", u kojima će Depp ponovno igrati kapetana Jacka Sparrowa.