"Full Disclosure"
16

Stormy Daniels u knjizi detaljno opisala aferu s Donaldom Trumpom

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Porno glumica Stormy Daniels u memoarima koje je napisala detaljno opisuje vrijeme koje je provela s Donaldom Trumpom, navodi da li je on pravi izbor za predsjednika i tvrdi da joj je ponudio da vara za nju u njegovom reality showu.

The Guardian je dobio kopiju knjige "Full Disclosure". Daniels u knjizi opisuje svoju nevjericu kada je Trump počeo voditi u utrci za predsjednika Amerike.

Bivše kolege s kojima se nije čula godinama, ali koji su čuli priču o njenoj aferi s Trumpom, zvale su je i čudile se vijestima.

"To se nikada neće dogoditi, prema mom mišljenju. On čak i ne želi biti predsjednik", napisala je Daniels.

Ali kako je Trump nastavljao pobjeđivati, nije mogla da ne pomisli da bi mogla biti u opasnosti. Što su šanse za pobjedu bile veće, priča o aferi je postajala sve glasnija, a Stormy je već ranije primala prijetnje i bila upozoravana da nikada ne ispriča priču o Trumpu.

Ovi momenti sumnje i straha, kao i njena odluka da večer pred izbore potpiše ugovor o šutnji vrijedan 130.000 dolara opisani su u knjizi. Daniels u krucijalnim detaljima opisuje predsjednikove genitalije i opisuje da se gadi sama sebi jer je dopustila da se ta "scena odigra".

"Naći ćemo način da unaprijed dobijete izazove. Možemo osmisliti vašu tehniku", citirala je Trumpove riječi u knjizi.

U godinama koje su slijedile, kad god bi vidjela Trumpa na televiziji, pomislila bi: "Imala sam odnose s tim. Fuj".

Trump je demantovao aferu sa Stormy, iako je priznao da je lično platio privatnog advokata Michaela Cohena da plati Stormy za šutnju.

Središte knjige, ipak, prati njenu odluku da objavi priču o Trumpu netom prije izbora, nakon dugog niza godina skrivanja afere od tadašnjeg muža. Ispričala je kako joj je na parkingu ispred teretane prišao visok i nabildan čovjek koji ju je upozorio da ne priča o Trumpu. Trump je demantovao ove navode.

Ona u knjizi opisuje svoju mladost i siromaštvo, zanemarenost i seksualno zlostavljanje koje je vršio sredovječni čovjek kada je imala samo 9 godina.

"Sve je uvijek bilo protiv mene, ali ja imam svoju priču i izbore koje sam napravila", napisala je Stormy.

U svojoj knjizi je navela da odnos s Trumpom nije bio nimalo impresivan.

Ona također navodi da je 2007. godine sjedila u hotelskoj sobi s Trumpom i gledala emisiju pod nazivom "Shark Week" kada mu je zazvonio mobitel.

"Bila je to Hillary Clinton, a on nije prestajao gledati emisiju i sve vrijeme je govorio 'naš plan' razgovarajući o izborima", tvrdi Daniels.