"Bio je to trenutak slabosti"
5

Stewart prevarila Pattinsona sa duplo starijim muškarcem

Klix.ba
Kristen Stewart (22) je, bar prema pisanjau magazina US Weekly i sudeći prema fotografiji koju su objavili, prevarila momka i partnera iz filmskog serijala “Sumrak Saga” Roberta Pattinsona.

Magazin navodi da Kristen ima aferu sa mnogo starijim i oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom (41).

Glumica je Sandersa najvjerovatnije upoznala kada je počela snimati film koji on režira, a koji će koštati čak 170 miliona dolara.

Uprkos tome što snimaju zajedno već neko vrijeme, prema pisanju US Weeklyja, njih dvoje su tek nedavno uhvaćeni u zagrljaju. Izvor blizak glumici i reditelju je izjavio da su Kristen i Rupert nedavno uhvaćeni u romantičnom zagrljaju te da se činilo kako se nisu mogli odvojiti jedno od drugog.

Međutim, drugi izvor je za People magazin izjavio da je Kristen potpuno izvan sebe, te da je to bila greška, trenutak nesmotrenosti. Ona uopće nije imala aferu sa Rupertom”.

“Radilo se samo o prolaznom trenutku, koji se nije smio dogoditi. Ona nikada nije imala namjeru povrijediti bilo koga. U suštini se radi o dobroj osobi koja je ovog puta napravila loš izbor”, izjavio je izvor za People.com.