Showbiz
195

Stevena Gerrarda niko ne prepoznaje na ulici LA: Uživam u anonimnosti

Klix.ba
Steven Gerard, koji je iz britanskog Liverpoola prešao u LA Galaxy u SAD-u, kazao je u intervjuu za Hello! magazin kako mu prija anonimnost i miran život s porodicom.
Istakao je kako je život u SAD-u odličan, te da najviše uživa u tome što, kada prođe ulicom, niko ga ne prepoznaje.

"Dok prije nisam mogao proći ulicom jer su me zaustavljali svakih pet minuta, sada mogu komotno šetati i to je super. Sviđa mi se to", rekao je.

Gerard je 17 godina proveo s Redsima kako bi zaigrao u američkoj fudbalskoj ligi. Sada živi u iznajmljenoj vili sa šest spavaćih soba na Beverly Hillsu koja košta 18 miliona dolara. U vili živi sa suprugom Alex, i svoje tri kćerke: Lily-Ella, Lexie i Lourdes.

"Dok se prije nisam mogao pojavljivati s djecom nigdje, sada idemo na plažu, u park, na igralište, u vodeni park i bilo gdje provesti šest sati a da me niko ne prepozna ili da samo jednom čujem svoje ime. Djeca su šokirana što sam s njima i što možemo raditi više stvari nego ranije", kazala je fudbalska zvijezda.

U intervjuu je rekao i kako jedva čeka Božićne praznike jer će tada provesti vrijeme sa svojom porodicom u Liverpoolu bez utakmica i haotičnog rasporeda.

"Imat ćemo zabavu u kući i bit će lijepo popiti pivo kao svi ostali. Kući ćemo nakon Nove godine, što nikada ranije nismo mogli", rekao je.