Optužbe lične pomoćnice
0

Steven Seagal optužen za seksualno uznemiravanje

SRNA
Steven Seagal
Steven Seagal
Zvijezdu američkih akcionih filmova Stevena Seagala tužila je bivša lična pomoćnica Kayden Nguyen (23) za seksualno uznemiravanje i ona tvrdi da se od nje očekivalo da bude "uvijek spremna za seks".

Ona kao odštetu od glumca potražuje milion dolara.

Američki mediji objavili su da je Seagal tužen za seksualno uznemiravanje, nelegalan šverc žena za seksualne usluge, neuspjeh da spriječi seksualno uznemiravanje, odmazdu, pogrešne zaključke i lažne prijave o nezaposlenosti.

U tužbi koja je protiv Sigala podnesena pred Višim sudom u Los Anđelesu Nguyen tvrdi da je ona  nakon što je zaposlena kao lični pomoćnik otputovala u New Orleans.

Ona ističe da se od nje očekivalo da uvijek bude spremna za seks i u tužbi navodi da je "Sigal tretirao kao seksualnu igračku".

U sudskim dokumentima navodi se da je Seagal u svom osoblju imao dvije Ruskinje "koje su neprestano morale biti dostupne za njegove seksualne potrebe".

Kada je jedna od njih odlučila da napusti taj posao, Nguyen je angažovana da je zamijeni.
Sigal je Kayden Nguyen u Los Anđelesu angažovao putem oglasa i ona je u Nju Orleans doputovala jer je on tamo snimao televizijski realiti šou.

Prema njenim riječima, tokom prve noći na poslu Seagal je navodno fizički i seksualno napao. Glumac je navodno isto učinio i sljedeće jutro, ali je ona pobjegla.

Seagal još nije odgovorio na optužbe.