Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo je.
Vidi ti ovo, sta ce reci...da nije Erdogan psoglasen za predsjednika Amerike? Abraham Lincoln se u grobu okrece kao na raznju.
Ali stvarno. Od svih predsjednika u istoriji - i za ovako kratko vrijeme - najvise je osoba pojedinacno i kompletnih naroda izvrijedjao. Sto preko Twittera, sto javno, sto preko saopstenja iz Bijele Kuce. Veci je komedijas od svih komicara zajedno. Ali on smatra (kao Erdogan i slicni diktatori) da sprdacine mogu ici samo na racun drugih i u jednom pravcu. Ako se neko nasali na njegov racun, njegove zene, kverke itd. onda lete glave!
Kad moze predsjednik jedne takve sile da se ponasa kao klovn svakodnevno, onda mora da ocekuje da ce neko da se nasali na njegov racun. Ja ovdje redovno "castim" bule, islam, muhameda, zatucanost, lijenost, ispijanje kaHva i slicno - i naravno da sam spreman da mene "pocaste" minusima, prijetnjama, psovkama....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Colbert ga sjecka na komade u svakoj emisiji hahahahaa.....ne da mu ni sekunde mira :)
Dobar je Stephen ali zao mi sto je Jon Stewart otisao prerano u penziju, on je bio bolji :))
@AIfaQmega13 Ostavio je solidnog nasljednika u John Oliveru ali nije to to :)) Jon je neponovljiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je Amerika. Ja mogu sutra da odem ispred kraljeve palate i da vicem "Kralj je budala, Kralj smrdi" itd. i niko me nece mrko pogledati. Iako je Norveski kralj ljudina, za razliku od kompleksasa Trumpa. Sloboda izrazavanja vazi itekako u Skandinaviji, a u Americi? Moze, prolazi, kao i u Saudiji i Sjevernoj Koreji.
A kako bi ti reagovao da ti neko dodje na kucna vrata i poceo da vrijedja tebe, zenu djecu...? Da li bi to smatrao kao slobodom izrazavanja ili bi mu nayebo matere palijom po glavi?
@pipo4ever Kakve to ima veze sa temom? Jeli Colbert isao pred Trmpova vrata i vrijedjao ga pred vratima? Jedno je sloboda izrazavanja, a nesto sasvim drugo ugrozavanje slobode privatnosti - a to vi dole u dzamahiriji ne mozete da znate. Ja sam diplomirani pravnik, a pritom nastanjen u Norveskoj. Valjda znam o cemu pisem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
opa diktatuta se zavodi polako