Showbiz
0

Stari ženskaroš Robert De Niro ne odustaje

Sarajevo-x.com
Robert De Niro; Foto: Reuters
Robert De Niro; Foto: Reuters
Slavni glumac Robert De Niro poznat u jetset kuloarima i kao veliki "ženskaroš" nije uspio svojim frazama impresionirati britansku pjevačicu Jameliu.

Ovog 63-godišnjeg glumca, koji se već zabavljao sa hollywoodskim ljepoticama Umom Thurman, Naomi Campbell i Ashley Judd, odbila je Jamelia nakon što ju je nazvao "ukusnom čokoladicom" na privatnoj zabavi.

"Čula sam da on ima strast za crnim ženama, ali sam mislila da je to samo trač. Bila sam zaprepaštena kada su mi organizatori zabave rekli da on ne želi otići dok me ne upozna", izjavila pop zvijezda za britanski Daily Mirror. "Pri kraju večeri su nas upoznali, a on je bio veoma direktan, govoreći kao sam ja 'prekrasna čokoladica'. Zatim je počeo sa frazama tipa 'Zar ne želiš biti moja dama večeras?' i 'Hajde. Ja ne želim otići odavde, dok se ne složiš da me otpratiš sa zabave.'".

Jamelia (26), koja ima kćerke Tiani i Teju iz prethodnih veza, tvrdi da je De Niro odbio priznati romantični poraz i pozvao ju je na ekskluzivnu zabavu u Kanu.

"Bio je veoma uporan, ali sam ja bila veoma odlučna da to zaustavim. Vidjela sam gdje to sve ide. Bila sam polaskana, ali sam mu veoma direktno rekla da se to neće desiti. Rekla sam da imam momka i da nisam djevojka koja vara".

"On je ispao dobar momak, i rekao je da bi me želio opet vidjeti, pa me je pozvao na zabavu u Kanu", dodala je Jamelia.