Velika sličnost
19

Stara fotografija potvrđuje da su Matthew McConaughey i Woddy Harrelson braća?

N. C.
Fotografija Matthewa McConaugheya i Woodyja Harrelsona dodala je ulje na glumčeve nedavne tvrdnje da bi mogli biti braća.

Oskarovac ranije je iznio svoje sumnje da je njegova majka Mary imala seksualni odnos sa Woodyjevim ocem Charlesom, nakon što je dala zagonetnu primjedbu o poznavanju pokojnog osuđenika.

A otkriveni snimak dugogodišnjih prijatelja Matthewa i Woodyja, snimljen 2019., pokazuje sličnost zvijezdi u paru u Apple TV+ humorističnoj seriji "Brat od druge majke".

Matthew McConaughey i Woddy Harrelson
Matthew McConaughey i Woddy Harrelson

Govoreći u podcastu "Let's Talk Off Camera s Kelly Ripa", Matthew je rekao: 'U Grčkoj prije nekoliko godina sjedili smo i razgovarali o tome koliko smo bliski i našim porodicama. I moja mama je bila te rekla: 'Woody, poznavala sam tvog oca'. Nastavili smo da raspakujemo šta ovo "znala" znači i malo izračunali i otkrili da je Woodyjev otac bio na odmoru u isto vrijeme kada su moji mama i tata bili u procesu razvoda", navodi.

On je priznao da ga je majčina primedba o Woodjevom ocu, koji je umro u zatvoru 2007. godine, navela da istraži svoju porodičnu historiju, ali oni nerado daju DNK test.

Woodyjev otac u zatvoru
Woodyjev otac u zatvoru

"Znate, gdje ja počinjem i gdje on završava, i gdje on počinje i ja završavam, uvijek je bilo kao mutna linija. I to je dio naše bromanse, zar ne? Moja djeca ga zovu ujak Woody. Njegova djeca me zovu ujak Matthew. I vidite naše slike i moja porodica misli na mnogo njegovih slika da sam ja. Njegova porodica misli da su mnoge moje slike ustvari njegove", naveo je.