Nije štedila riječi
0

Šta je Beyonce napisala u pismu upućenom Meghan Markle

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Meghan Markle u posljednje vrijeme kruži po naslovnicama showbiz magazina. Njen datum poroda je sve bliži, a mnogo njenih kolega pokazuje svoju kreativnost sa unikatnim čestitkama pred rođenje kraljevske bebe. Beyonce i Jay Z su snimili video, te ga popratili pismom za Meghan.

Beyonce je Meghan u pismu nazvala "Melanated Mona" što je referenca na video koji je postavljen na Instagramu, a ispred kojeg Beyonce i njen muž Jay Z poziraju ispred slike na kojoj je Meghan u pozi Mona Lize.

Beyonce je još prije nekoliko godina pohvalila Meghan zbog njenog bavljenja humanitarnim radom, te je akcenat stavila na činjenicu da se Meghan time bavila još i prije nego je upoznala princa Harryja, a isto je ponovila u ovom pismu.

"Danas pišemo u čast Meghan Markle, počašćeni smo zbog toga. Njena karijera u filmu i na TV-u je nešto što je iskoristila na najbolji mogući način. Ona je radila u humanitarne svrhe mnogo godina prije nego je postala vojvotkinja od Sussexa. Kao svjetska ambasadorica za World Vision, putovala je u Ruandu gdje je pratila kako pristup čistoj i zdravoj vodi mijenja tu djecu. Ona je također posjetila i podržala "Myna Mahila" fondaciju, organizaciju koja pomaže u rješavanju brojnih izazova vezanih za menstruaciju sa kojima se tamošnje žene i djevojke svakodnevno susreću", napisala je Beyonce.

Pismo je nastavila spominjući kako je Meghan postala dio kraljevske porodice, stavljajući naglasak na činjenicu da je ona među jako malim brojem žena tamne puti koje su postale dijelom ove porodice.

"Meghan je sa sobom donijela mnoge tradicije naših ljudi", napisala je Beyonce implicirajući na tradicije tamnoputog naroda.

Pismo je zaključila čestitkom, te je kraljevskom paru poželjela mnogo sreće u njihovom daljem porodičnom putovanju.