Otkrili ime i spol
30

Sretne vijesti u porodici Brucea Willisa: Porodila se njegova najstarija kćerka

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Demi Moore i Bruce Willis su postali baka i djed. Najstarija kćerka bivšeg para, Rumer Willis, dočekala je svoje prvo dijete s Derekom Richardom Thomasom 18. aprila.

U objavi na Instagramu podijeljenoj u srijedu ujutro, Willis je objavila da je rodila svoju kćer, Louettu Isley Thomas Willis, kod kuće 18. aprila.

U objavi je svoje novorođenče opisala kao "čistu magiju": "Ti si više nego što smo ikada sanjali", navedeno je na Instagramu.

Rumer Willis, glumica poznata po seriji "What Lies Ahead" i njen dečko, muzičar i producent Derek Richard Thomas u romantičnoj su vezi od početka 2022. godine.

Moore je u komentaru ispod objave svoje kćeri poručila: "Čista ljubav prema ovoj maloj ptičici". Emma Heming Willis, Rumerina maćeha i Bruceova sadašnja supruga, također joj je uputila riječi podrške.

Heming Willis i Bruce su se vjenčali 2009. godine, ali zvijezda filma "Umri muški" održava blisko prijateljstvo sa svojom bivšom suprugom.

Prošlog mjeseca, Moore i Heming proslavile su Willisov 68. rođendan, prvi nakon dijagnoze demencije. U februaru je porodica Willis objavila da je Bruceova dijagnoza afazije napredovala u frontotemporalnu demenciju. Otkako se saznalo za glumčevu bolest, porodica provodi zajedno svaki dragocjeni trenutak.