Evo šta je u pozadini
264

Srbijanski youtuber Baka Prase otkrio da je izmislio kockarske dugove, oduševio humanim gestom

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Srbijanski youtuber Baka Prase prije nekoliko dana objavio je video u kom je tvrdio da je izgubio sve zbog kockarskih dugova, međutim, sad je otkrio da to nije istina. Uprkos lažima oduševio je mnoge humanim gestom.

Naime, u posljednje objavljenom videu nazvanom "Izgubio sam sve zbog kocke" kazao je kako je htio vidjeti ko će mu pomoći, a ko će se radovati njegovoj nesreći.

Također, na snimku se može vidjeti kako je otišao u posjetu bolesnoj djevojčici Angelini te joj donirao novac za liječenje, posjetio porodicu koja živi u neuslovnom objektu te dijelio novac prolaznicima.

"Istina je da sam potrošio 200.000 eura, ali na žalost svih hejtera to nije dovoljno da propadnem. Nisam pukao sve pare, ne prodajem aute, nisam se posvađao s prijateljima i nisam prekinuo s Anjom. Pored toga što sam htio dići hajp, htio sam vidjeti kako će ljudi reagirati, ko će se radovati mojoj nesreći, a ko će mi htjeti pomoći", poručio je YouTuber.

Podsjetimo, ranije je na Instagramu objavio da prodaje svoja dva Mercedes Benza i Lamborghini te dodao da je maksimalno snizio cijene. Pisao je i o svojoj ovisnosti o kockanju, ali se ispostavilo da je to bio samo trik da privuče pažnju.

Premda je na početku lažima dospio u fokus javnosti zbog humanog gesta mnogi su ga hvalili te se ispod videa nižu pozitivni komentari.