Odmara u Rovinju
502

Srbijanski voditelj javio se Vučiću s ljetovanja u Hrvatskoj: Ovdje su čak i konobari Srbi

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznati srbijanski voditelj Ivan Ivanović ljetuje u Hrvatskoj, točnije u Rovinju. Ivan se odlučio pismom obratiti predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, koji je nedavno izjavio da u Hrvatskoj neće ljetovati "dok je živ".
"Skočio sam u vodu. Jato cipala se razbježalo kud koji mili moji, a hladno istarsko more probudilo me iz roze sanjarenja i ovog apsurdnog skeča. Što meni pada na pamet?! Što će Vučić u Rovinju?! Nije za ovdje, ne bi prepoznao ovu ljepotu, niti razumio ovu slobodu. A zašto ja ljetujem ovdje? Zato što sam tako odlučio. I zato što mi nitko ne može narediti gdje smijem, a gdje ne, ljetovati. I zato što mnogo volim Rovinj, mnogo. I mnogo volim zajebavati ciple, mnogo", započeo je svoje pismo koje je objavljeno u časopisu NIN.
"Možda vam se učini da baljezgam, ali realno, otkud znate što bi sve vama palo na pamet poslije 39 dana mora…", napisao je voditelj pa dodao da ne odlazi više na obalu jer "tamo ima previše Srba".

"Naši ljudi su divni, nitko me ne uznemirava, naprotiv. Ipak, kada ima toliko naših, ja se osjećam kao budala jer sam u gaćama, moj problem, znam. A naših je svake godine sve više. Кo da ih neko tjera da dolaze ili im brani pa tjeraju inat. Čak su i konobari Srbi", napisao je Ivanović u pismu koje se u cijelosti može pročitati u tiskanom izdanju tjednika NIN.