Bili na predstavi
73

Srbijanski mediji objavili da je Mima Karadžić u vezi s 35 godina mlađom djevojkom

I. S.
Foto: Ringer/Dragana Janković
Foto: Ringer/Dragana Janković
Srbijanski mediji objavili su da je glumac Milutin Mima Karadžić (67) već nekoliko mjeseci u vezi s 35 godina mlađom djevojkom Natašom Stanišić.

Viđeni su zajedno na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu. Izvor je naveo da je Mima u potpunosti oduševljen njome.

"Njemu uopće ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje pa je svima predstavlja kao kolegicu i prijateljicu", kazao je.

Foto: Ringer/Dragana Janković
Foto: Ringer/Dragana Janković

Prvi put su se zajedno pojavili na snimanju emisije "Nikad nije kasno", koja će tek biti emitovana.

"Ona je sve vrijeme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, vidjelo se i na premijeri predstave u Beogradskom dramskom pozorištu. Čim su došli, Mima je nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbjegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori", naveo je.