Navodno bili u vezi
56

Srbijanski medij tvrdi da su se Severina i Goran Bregović tajno sastali u njegovoj vili u Beogradu

I. S.
Foto: Pixsell/Goran Kovačić
Foto: Pixsell/Goran Kovačić
Srbijanski medij Kurir objavio je da su se Severina i Goran Bregović nedavno tajno sastali u njegovoj vili na Senjaku u Beogradu. Navodno mu je isplatila 15.000 eura za njegove pjesme koje će se naći na njenom novom albumu, a duža mu je još 15.000.

"Severina je rano ujutru, pravo iz hotela u kojem je noć prije toga i pjevala, otišla kod Brege u vilu na Senjaku, gdje on živi kad je u Beogradu. Dogovorili su se da dođe sama pa se, kako bi zavarala trag paparazzima, kod njega uputila taksijem umjesto svojim automobilom. Oni su u privatnosti njegovog doma proveli skoro četiri sata. Najprije su riješili sve finansijske probleme koji su između njih nastali zbog njenog duga prema njemu od 30.000 eura. Vratila mu je polovinu, dok je drugi dio obećala da će mu isplatiti čim joj bude izašla prva polovina albuma 'Sorry, Sorry'", kazao je izvor.

Spomenuti medij tvrdi da su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi od 2006. do 2008. godine. Oni su u tom periodu sarađivali na albumu "Zdravo, Marijo". Također je objavljeno da su se sada dogovorili da joj on ustupi dio svoje pjesme "Lipe cvatu", koji će ona iskoristiti u jednoj od svojih pjesama s novog albuma.

"Iako je to bilo dogovoreno još odavno, do sada se nije realizovalo jer on nije dozvoljavao da koristi njegovu pjesmu upravo zbog pomenutog duga. Nakon što su se sve dogovorili, Seve je iz Bregine vile izašla nasmijana pa je odmah otišla u muzički studio svog producenta Filipa Miletića kako bi nastavili s radom na njenom novom albumu", dodao je izvor.

Oni se još uvijek nisu oglasili povodom ove vijesti. Podsjećamo, pjevačica je ranije navela da će prvi dio albuma "Sorry, Sorry" objaviti najesen.