Objava privukla pažnju
15

Srbijanska voditeljica podržala Melinu Džinović: "Odakle joj pravo promijeniti se od 20. godine?"

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski je na društvenim mrežama podržala Melinu Džinović te osudila one koji je napadaju zbog odluke da napusti Harisa Džinovića.

"Piše se o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak. Niko u tome ne kaže šta je ta žena dala tom braku, djeci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera. Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio. Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode s mjesta koje više za nju ne čini ništa dobro", započela je.

Dodala je kako se izvlači zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla s 20 godina, ali se zato izbor muškarca da sa svojih 50 godina oženi devojku od 20 godina ne dovodi u pitanje.

"Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije. Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko s 20 objasnio da je vrijeme za udaju i porodicu. Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije. Kakva drskost! Odakle joj pravo da se promijeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako danas misli da je dobro za nju? Danas kada njena djeca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svijet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži sebe?", upitala je.

Haris se u posljednje vrijeme često oglašava i oštro komentariše Melinu. Ona još uvijek nije dala izjavu o svom bivšem suprugu te se čini kako ni ne namjerava to učiniti.