Mnogi je podržali
28

Srbijanska spisateljica o Vedrani Rudan: Ova samo što ne tuče naše voditeljice

D. J.
Foto: Goran Kovacic/Pixsell/Instagram
Foto: Goran Kovacic/Pixsell/Instagram
Srbijanska spisateljica Vesna Radusinović reagirala je na gostovanja Vedrane Rudan u tamošnjim medijima gdje je hrvatska književnica po mnogima bila neugodna prema voditeljicama Jovani Joksimović i Mariji Kilibardi.
"Ova samo što nije počela da tuče srpske novinarke i voditeljice. One joj se još blaženo nasmiješe, a možda i zahvale na vrijeđanju i ponižavanju... Voljela bih jako da je sretnem ovih dana, da proćaskamo.... Šifra retro Merkur i pun Mjesec", napisala je spisateljica ispod fotografije na kojoj se nalazi Vedrana. Mnogi su se složili s njom.

"Bravo Vesna upravo tako. Šteta što nije gostovala u mojoj emisiji, tada bi tijek razgovora bio drugačiji. Doduše ja joj nikada ne bih ustupila ni minut prostora", "Mislim da je ona jako isfrustrirana i nezadovoljna žena, nekad duhovita, a jako često drska i bezobrazna", "Konačno da neko reagira", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Vedrana Rudan se ispričala voditeljici Mariji koju je tokom gostovanja uvrijedila, nakon što je voditeljica priznala da želi imati dijete u 42. godini. Nekoliko dana prije toga, Rudan je Jovani Joksimović poručila da je za nju previše da pročita knjigu.