Kaže da se nije oporavila
48

Srbijanska glumica Eva Ras tvrdi da je napadnuta na snimanju: S uživanjem su me gnječile

N. O.
Screenshot/Informer
Screenshot/Informer
Srbijanska glumica Eva Ras oglasila se na Facebooku tvrdeći da je napadnuta na snimanju prije deset dana te da joj unutrašnje krvarenje nije prestalo i da se nije oporavila.

"Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutarnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine", napisala je Eva Ras u statusu na Facebooku.

Koliko se dalo zaključiti iz njenih objava, ona je skoro stradala u stampedu te je tvrdila da su to njene kolegice učinile namjerno.

"Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesretan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namjerno da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one šute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um", napisala je u još jednoj objavi na istoj društvenoj mreži.

Također, tvrdi da je naredne noći "sretno izbjegla novi napad". Podijelila je i dio razgovora s kolegicama koje optužuje za napad.

"Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne smije da bude povrijeđen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici", poručila je u još jednoj objavi.