Radi na građevini u Beču
33

Srbijanska folk pjevačica ponudila stan na korištenje glumcu koji je zbog Vučića napustio Srbiju

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nakon što je glumu zamijenio građevinom i preselio se u Beč, Ammar Mešić otkrio je kako mu je srbijanska folk pjevačica ponudila da boravi u njenom stanu dok je u ovom gradu.
Ammar Mešić u regiji je posljednjih mjeseci poznat kao glumac koji je dobio otkaz nakon kritikovanja Vučića, a nakon čega je odlučio napustiti Srbiju. Glumu je potom zamijenio građevinom, a nedavno je "proslavio" mjesec dana kako se preselio u Beč i tamo se bavi ovim poslom.

Na društvenim mrežema potom je podijelio isječak razgovora sa srbijanskom folk pjevačicom Sekom Aleksić koja mu je ponudila stan u Beču na korištenje. Otkrio je kako ju je upoznao kad su bili pratnja zlostavljanoj djevojčici na maturi.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

"U prethodnim mjesecima smo razmijenili nekoliko poruka, ali ovo nisam očekivao. Nadam se da se neće naljutiti što objavljujem našu prepisku i da mi neće zamjeriti, ali hoću ovako javno da ti kažem hvala, jer si čovjek. Jer ko sam ja u njenom životu da mi ponudi da budem u njenom stanu? Legendo nad legendama", poručio je Ammar na Instagram storyju.

Ranije se osvrnuo na svoj odlazak u Beč priznavši da su mnogi smatrali da neće izdržati ni dvije sedmice.

"Ko radi, ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uveče legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, dobro, malo drugarima Stevi i Olji (ali 'ajd), da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio… Eto… Svašta bih još napisao, ali ima vremena... P. S. Imam čak vremena i za fotke, da se brinu pojedinci", zaključio je.

Podsjećamo, Mešić je ranije objavio da je izbačen iz serije "Igra sudbine" zato što je kritikovao Vučića te podržao proteste Srbija protiv nasilja. On se zajedno s kolegama našao u propagandnom snimak u kojem je stavljena meta na čelo umjetnicima koji su podržali spomenute proteste.