Oduševili ga protiv Barcelone
5

Snoop Lion želi investirati u Celtic

Totalsport
Snoop Lion (Foto: Arhiv/AFP)
Snoop Lion (Foto: Arhiv/AFP)
Američki reper poznat po umjetničkom imenu Snoop Dogg, koji trenutno koristi ime Snoop Lion, dao je do znanja kako želi investirati sredstva u škotskog prvaka Celtica

Iako nije gledao nijednu njihovu utakmicu u cijelosti, Snoop Lion je konstatirao kako ga je historijska pobjeda Celtica nad Barcelonom 2-1 u Ligi prvaka, koja je Roda Stewarta toliko ganula da je briznuo u plač, inspirisala na ulaganje u Celtic.

"Imam veliko zanimanje za nogomet. Nije novost da neka poznata hip-hop zvijezda želi uložiti u neku sportsku ekipu, ali jeste da želi uložiti u nogometnu. Nisam gledao cijelu utakmicu s Barcelonom, ali sam vidio najzanimljivije trenutke. Znam koliko je Barcelona velika, a sada je i Celtic pokazao da je velik. Vidio sam i koliko su navijači strastveni. Zainteresiran sam uložiti u Celtic ako neko želi prodati dio svog udjela. Nisam razmišljao koliko bih novca uložio. Nije mi ambicija voditi nogometni klub, ali bih volio imati dovoljni udio da se i moj glas čuje",. rekao je Snoop Lion.

Treba reći da se reper slikao u Celticovom dresu slikao još 2005. godine, te da se o tom klubu raspitivao kod svog prijatelja Davida Beckhama. Ima i svog omiljenog igrača…

"To je Georgios Samaras. Vrlo je opasan igrač i jako mi se dopada njegova igra. Morat će i dalje dobro igrati ako želimo dogurati daleko u Evropi."