Pjevačica se nije snašla
17

Snimak Katy Perry dok zbunjeno "luta" crkvom prije krunisanja kralja Charlesa je hit na mrežama

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Katy Perry je postala inspirisala prvi meme s krunisanja kralja Charlesa, a njen zbunjeni izraz lica i traženje mjesta u crkvi prije same ceremonije zabilježen je na snimku koji se dijeli društvenim mrežama.

Američka pjevačica je među zvijezdama koje prisustvuju krunisanju kralja Charlesa III i kraljice Camille. Perry je u velikom stilu stigla u Westminstersku palaču u Londonu s glavnim urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom.

Nosila je komplet u pastelnoj boji - ljubičasti sako kratkih rukava s dugim rukavicama i odgovarajuću haljinu. U ruci je imala bijelu torbicu, ljubičasti cvijet je zakačila na rever sakoa, kao i šešir u istoj boji.

Perry je došla u centar pažnje, ali ne zbog svoje odjevne kombinacije, već zbog snimka na kojem zbunjeno traži svoje mjesto na ceremoniji u crkvi.

Istovremeno je ovaj trenutak bio inspiracija i za mnoge memeove, a u kratkom snimku, i Perry i Enninful okreću glave dok lutaju po crkvi u potrazi za svojim mjestom.

Djeluje da je ovaj trenutak posebno zabavio one koji su pratili ceremoniju te se jako brzo proširio na mrežama.

Perry, koja je nenamjerno zabavila gledaoce ceremonije, ima i veliku ulogu tokom ostatka rasporeda za vikend krunisanja.

Zajedno sa svojim kolegom iz showa "American Idol" Lionelom Richiejem, Andreom Bocellijem i britanskom pop grupom Take That, će predvoditi kraljev krunidbeni koncert u zamku Windsor 7. maja.