Glumica je slomljena
81

Smrt Matthewa Perryja najteže je pala Jennifer Aniston: To ju je potpuno pokosilo

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Prije tri dana sahranjen je Matthew Perry, omiljeni Chandler iz serije "Prijatelji", a njegove kolege se teško nose s ovim iznenadnim gubitkom.

Kako prenosi DailyMail, navodno je Perryjeva smrt posebno teško pala glumici Jennifer Aniston u koju je godinama bio i zaljubljen.

"Od preostalih pet, Jen i Courteney Cox se najviše muče, a Jen je vjerojatno ta koja se najteže nosi s tim. To je drugi veliki gubitak u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njezina oca je pred vratima. Od tada još uvijek nije u potpunosti stala na noge, a sad ju je ovo baš pokosilo", otkrio je izvor.

Njezin otac John Aniston umro je u 89. godini života prošle godine, a njegova smrt jako je uznemirila njegovu jedinu kćerku. U teškim razdobljima Aniston se oslanjala na svog bivšeg supruga Justina Therouxa, od kojeg se razvela 2017. godine.

Glumica je u petak stigla na groblje Forest Lawn u Los Angelesu, a zajedno s kolegama sa seta sudjelovala je na ceremoniji pogreba voljenog prijatelja.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od filmskih kolega. Mi smo obitelj", objasnili su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer u zajedničkoj izjavi nakon Perryjeve smrti.