"Srbijanska J.Lo"
86

Smatrali su je najljepšom teniskom sutkinjom, a jutros je sve iznenadila svojim izgledom

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Srbijanska sutkinja Marijana Veljović pojavila se prije nekoliko godina na velikim turnirima, a mnogi su brujali o njenoj ljepoti. Australski mediji su je čak prozvali i "srbijanskom Jennifer Lopez", međutim mnogi je nisu prepoznali na jutrošnjem meču između Rafaela Nadala i Mckenzieja McDonalda.
Od ranije je bilo poznato da je Marijana napravila nekoliko plastičnih operacija i korekcija na svom licu, ali kada su je jutros prikazali u krupnom kadru tokom rasprave s Nadalom u prvom setu, mnogi je nisu prepoznali.

Marijana je očito pretjerala s korekcijama, a ljudi na društvenim mrežama ne prestaju komentirati njen izgled.

"Šta uradi od sebe", "Je li Marijana Veljović bila u stolici tokom Nadalovog meča? Ako da, Bože moj što je učinila svom nekad lijepom licu??", "Ništa joj nije falilo ranije, sad izgleda kao da su je pčele izujedale", samo su neki od komentara.

Inače, Marijana je još kao djevojčica htjela postati tenisačica i zaigrati na Wimbledonu. No do njega je došla u drugoj ulozi. Tenis nije mogla igrati zbog nedostatka financijskih sredstava, a dok je bila studentica prve godine ekonomije, odlučila se okušati kao sutkinja.

Danas je jedna od najboljih, ali i najpoznatijih teniskih sutkinja svijeta.