Na inzistiranje fanova
22

Slavnoj pjevačici dobrodošlicu u Brazil "poželio" i najpoznatiji kip Krista na svijetu

D. J.
Foto: EPA-EFE/X
Foto: EPA-EFE/X
Najpoznatiji kip Isusa Krista na svijetu, kip Krista Otkupitelja u Rio de Janeiru, Brazil, poželio je dobrodošlicu pjevačici Taylor Swift uoči njezinog prvog koncerta pred publikom u Brazilu.

Kultni kip, poznat po svojim raširenim rukama, odjeven je bijelu majicu s natpisom "Welcome to Brazil" kako bi pozdravio pjevačicu.

I dok su neki s oduševljenjem pozdravili ovu ideju, drugi smatraju da se kip Krista ne bi trebao koristiti u te svrhe.

Nakon nastupa u Sjedinjenim Državama, Meksiku i Argentini, Swift svoju turneju "Eras Tour" nastavlja u Brazilu. Njeni fanovi su dugo čekali na ove koncerte nakon što je pandemija natjerala umjetnicu da otkaže prethodne datume u toj zemlji.

Swift će ovog tjedna nastupiti pred desecima hiljada obožavatelja na tri koncerta u Riju, a još tri su zakazana za sljedeći vikend u Sao Paulu.

Kraljica popa stigla je u Rio svojim privatnim avionom u četvrtak, dok su Swifties (kako se nazivaju njeni fanovi) organizirali online kampanju tražeći dozvolu da pjevačici odaju počast na spomeniku visokom gotovo 40 metara.

Nadbiskupijsko svetište Krista Otkupitelja, koje upravlja spomenikom, prihvatilo je njihovu molbu, tražeći zauzvrat donacije od fanova ove slavne pjevačice.