{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Slavni u Guinessovoj knjizi rekorda

S
15.9.2008. u 14:34
0
0
Slavni u Guinessovoj knjizi rekorda
0
Slavni u Guinessovoj knjizi rekorda
Brad Pitt i Angelina Jolie su najmoćniji slavni par na svijetu, ako ćemo vjerovati novom izdanju Guinessove knjige rekorda.
Par nazvan još i "Brangelina" ovaj rekord zaslužio je zahvaljujući kombinaciji novinskih naslova, pretraživanja na internetu i godišnjom zaradom - jer u sve tri kategorije ubjedljivo su prvi.

Također, posrnula pop princeza Britney Spears izbacila je bogatašicu Paris Hilton s prvog mjesta najtraženijih poznatih osoba na internetu, otkriva Sky News.

U "zvjezdanom" odlomku Guinessove knjige za 2009. godinu, nalazi se i glumac Samuel L. Jackson s najvećom bruto zaradom. Naime, njegovih 68 filmova na američkim blagajnama ukupno su zaradili 7, 4 milijardi dolara.

Redatelj Tim Burton i glumac Johny Depp postali su najplaćeniji "par" s bruto zaradom od 96 milona dolara za šest zajedničkih filmova.

Serijal filmova o tajnom agentu James Bondu, po Guinessu je dosegao vrh zarade nekog serijala sa svojim 21. nastavkom i zaradom od 4,4 milijarde dolara.

Iako je serija "Lost" na prvom mjestu s brojem downloada na internetu, serija "House M.D." je ipak najgledanija serija na svjetskim televizijama.

Novo izdanje Guinessove knjige rekorda za 2009.godinu izlazi u srijedu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: