Prinova u porodici
2

Slavni teniser Andy Murray i njegova supruga Kim Sears dobili treće dijete

M. A.
Murray i Sears (Foto: Instagram)
Murray i Sears (Foto: Instagram)
Andy Murray i Kim Sears su prošle sedmice dobili treće dijete, potvrdio je djed ovog slavnog tenisera. U razgovoru za The Scottish Sun Roy Erskine je kazao kako je par dobio dječaka.

"Na svijet je došao dječak. Još ne znam njegovo ime, samo sam vidio fotografije. Drago mi je što je sve gotovo i što se majka i beba dobro osjećaju", rekao je Erskine.

Murray i Sears već imaju dvije kćerke trogodišnju Sophiju i dvogodišnju Edie. U intervjuu za The Times Murray je ranije potvrdio da će uzeti kratku pauzu u svojoj sportskoj karijeri kako bi se pripremio za dolazak svog trećeg djeteta.

"Ja ću definitivno imati manje vremena za karijeru, jer ću sa suprugom biti poprilično zauzet s troje djece mlađe od četiri godine. Pokušat ću da budem što je moguće više prisutan u narednoj godini, ali znam da moja teniska karijera neće trajati zauvijek, tako da će morati postojati ravnoteža između privatnog i poslovnog života", rekao je on.

Murray i Sears zajedno su još otkako su se upoznali kao tinejdžeri na američkom turniru Summer Open 2005. godine, prenosi Independent.