Preminula u 99. godini
45

Slavni se opraštaju od Betty White: "Svijet sada izgleda malo drugačije"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Legendarna američka glumica Betty White preminula je jučer u 99. godini, a brojne slavne osobe se opraštaju od nje.

Brojni holivudski glumci oglasili su se na Twitteru i Instagramu kako bi odali počast ikoni komedije i njenoj karijeri koja je trajala preko 80 godina.

“Ne pijem votku… ali večeras hoću, na ledu, s kriškom limuna i uz hot dog s druge strane i samo ću biti jako tužna. Morat ću kupiti ružičaste naočale jer je Betty bila to za sve nas”, rekla je Sandra Bullock za E.T. o svojoj kolegici s kojom je glumila u filmu "Proposal".

Od Betty se oprostio i Ryan Reynolds koji je također glumio u spomenutom filmu.

"Svijet sada izgleda malo drugačije. Odlično je prkosila očekivanjima. Uspjela je jako ostarjeti, a, nekako, nedovoljno. Nedostajat ćeš nam, Betty", napisao je Ryan.

I bivša američka prva dama Michelle Obama posvetila je objavu preminuloj glumici.

"Betty White je rušila barijere, prkosila očekivanjima, služila svojoj zemlji i sve nas nasmijavala. Bila je ljubiteljica životinja i aktivistica, a Bo je volio provoditi vrijeme s njom. Nitko joj nije bio sličan, a Barack i ja pridružujemo se mnogima kojima će nedostajati radost koju je donijela svijetu. Znam da se naš Bo raduje što će je vidjeti na nebu", napisala je Michelle uz fotografiju Betty i psa Boa.

"Volim te, Betty, i zahvalan sam na tebi. Počivaj u miru. Aloha, J", napisao je Jason Momoa ispod zajedničke fotografije.

Od glumice se na Twitteru oprostio i američki predsjednik Joe Biden.

"Betty White izmamila je osmijeh na lica generacijama Amerikanaca. Ona je kulturna ikona koja će jako nedostajati. Jill i ja ove novogodišnje noći mislimo na njezinu obitelj i sve one koji su je voljeli", poručio je Biden.