Ne želi biti superjunak
62

Slavni glumac šokirao izjavom: Ne moram biti u Marvelovom filmu, ja sam Nicolas Cage

N. C.
Nicolas Cage (Foto: EPA-EFE)
Nicolas Cage (Foto: EPA-EFE)
Nicolas Cage je nedavno u intervju pričao o svojoj karijeri, a kad su ga upitali o mogućnosti da glumi u Marvelovim filmovima, njegov odgovor ja iznenadio mnoge.

Glumčev odgovor je iznenadio mnoge te se izazvao brojene reakcije na društvenim mrežama.

"Ne trebam biti u MCU-u, ja sam Nic Cage", kazao je.

Iako ne osjeća potrebu da postane Marvelov superjunak, Cage im je ipak odao zaslugu.

"Moram lijepo pričati o Marvelovim filmovima jer ipak sam si dao ime prema Lukeu Cageu, liku Stana Leeja. Stan Lee je moj nadrealistički otac. Razumijem koji je razlog frustracija. Ali mislim da ima dovoljno mjesta za sve. Gledam filmove kao što je Tár, gledam razne vrste umjetničkih i nezavisnih filmova. Mislim da ima dovoljno mjesta za sve", rekao je.

Nicolas je glumio u akcijskim filmovima, napetim obiteljskim dramama, apsurdnim filmovima o vampirima, pa čak i u filmu u kojem je glumio fiktivnu verziju samog sebe, akcijskoj komediji Nepodnošljiva težina golemog talenta.

U prvih nekoliko godina svoje karijere, glumio je u raznim filmovima kao što su "Valley Girl" (1983), "Peggy Sue Got Married" (1986), "Raising Arizona" (1987), "Moonstruck" (1987), "Wild at Heart" (1990).

Tokom ovog perioda, John Willis's Screen World, Vol. 36 ga je naveo kao jednog od 12 obećavajućih novih glumaca iz 1984. godine. Za svoju ulogu u filmu Leaving Las Vegas (1995) osvojio je Oskara za najboljeg glumca . Dobio je drugu nominaciju za Oskara za ulogu Charlieja i Donalda Kaufmana u Adaptation (2002).