SAG Awards
60

Slavni glumac koji je osvojio srca dama priznao da se napio na dodjeli nagrada: Pravim budalu od sebe

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Pedro Pascal, glumac koji je osvojio srca brojnih dama širom svijeta, je tokom preuzimanja SAG nagrada priznao da je pijan.

On je nagrađen za izvanrednu mušku ulogu u seriji "The Last Of Us". Nije mislio da će pobijediti pa se prije izlaska na scenu opustio i pio tekilu.

"Ovo je pogrešno iz više razloga. Malo sam pijan, mislio sam da se mogu napiti. Pravim budalu od sebe, ali hvala vam mnogo na ovome! U sindikatu sam od 1999. godine, tako da mi je ovo nevjerovatna je*ena čast. Hvala nominovanima, svima vama. Trenutno se ne mogu sjetiti nijednog imena", kazao je.

Dalje se zahvalio svojoj porodici i dodao: "Imat ću napad panike i otići ću." Nakon što je sišao sa scene, rekao je za Tan France kako se ne sjeća šta je govorio i da će pogledati sebe na YouTubeu.

"The Last of Us" je američka postapokaliptična dramska televizijska serija temeljena na istoimenoj videoigri iz 2013. godine. Serija je najavljena u martu 2020. godine, a radnja se odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije.

Zanimljivo je to da je šestu epizodu spomenute serije režirala Jasmila Žbanić.

"Bez obzira na to što je sve Craigova ideja gdje sam ja dobila gotov scenari, imala sam osjećaj da utječem na neke stvari koje su više moje nego što je bilo predviđeno", kazala je.