U paklu ovisnosti
57

Slavni glumac iz mnogima omiljene serije izgleda neprepoznatljivo, priznao da se drogira

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Britanski glumac Paul Anderson, kojeg mnogi pamte po ulozi Arthura Shelbyja u seriji "Peaky Blinders", šokirao je izgledom.

Paparazzi su ga fotografisali u Londonu, a fotografije su rastužile njegove fanove zato što je očigledno da se bori s ovisnošću.

"Tako mi je žao što je ovaj talent upropašten", "Ne mogu vjerovati da je ovo zaista on", "Nažalost, odlučio se za mračnu stranu života", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Ovo je prvi put da je snimljen u javnosti otkako mu je policija pronašla crack, amfetamin i lulu za konzumiranje droge. On je prošlog mjeseca pred sudom priznao da se drogira.

Kreatori serije "Peaky Blinders" trenutno rade na istoimenom filmu te su zabrinuti zbog Andersonove ovisnosti.

"Steven Knight još uvijek piše scenarij. Ovo će stvoriti velike probleme zato što bi bilo jako teško snimati film bez jednog od glavnih likova. Isto tako bi Andersonu bilo teško ponovo glumiti Arthura kao da se ništa nije dogodilo", rekao je izvor za američke medije.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Dodao je kako će se snimanje navjerovatnije desiti te da Knight nikome nije otkrio detalje o likovima. Anderson je uhapšen nakon što je gost puba u Hampsteadu prijavio da je u toaletu iz kojeg je Anderson izašao namirisao crack. Menadžer puba je pozvao policiju, koja je u blizini pronašla glumca.