Duge karijere
4

Slavne osobe koje se suočavaju s predrasudama zbog onoga po čemu su postale poznate

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iako su neke poznate osobe u svoje karijere uložile mnogo truda i rada, mnoge od njih ostale su prepoznatljive po određenim dijelovima tijela, postupcima, osobinama i slično.

Ovo su zvijezde koje se uprkos dugogodišnjim karijerama i dalje suočavaju s predrasudama baš zbog onoga po čemu su postale poznate.

Kylie Jenner postala je poznata po svojim usnama. Iako je razlika između njenih usana prije nekoliko godina i sada drastična, Kylie tvrdi kako nikada nije imala plastičnu operaciju. Njena starija sestra popularnost je stekla svojom ogromnom stražnjicom.

Cara Delevingne je najtraženiji engleski model, pjevačica i glumica, popularnost je stekla svojim gustim obrvama. Za Vogue je otkrila čime njeguje svoje guste obrve, a tajna je, vjerovali ili ne, u slanini.

Jedna od najljepših holivudskih glumica Julia Roberts poznata je po najširem osmijehu. A koliko ljudi vole njen osmijeh govori podatak da je glumica za jednu reklamu u kojoj se trebala samo osmijehnuti dobila nevjerovatnih 1,2 miliona dolara.

Želite li ravan stomak s pločicama, onda Miley Cyrus može biti vaša inspiracija. Ona definitivno ima najbolje izdefinisane trbušnjake.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dog Mom 🐾

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Američka glumica i model Christina Hendricks, iako je savršena u svom poslu glumice, publika je ipak pamti po njenim oblinama, a njene grudi izazivaju pažnju gdje god da se pojavi.

Iako spada među najbolje glumce u Hollywoodu, Jared Leto ostat će upamćen po svojoj dugoj kosi i plavim očima. Slavu je stekao u seriji "My So-Called Life", a danas je član američkog rock benda 30 Seconds To Mars.