Pozirala u donjem vešu
24

Slavna pjevačica pokazala kako je izgledalo njeno tijelo 11 dana nakon poroda

Klix.ba
Jessie J (Foto: Instagram)
Jessie J (Foto: Instagram)
Slavna britanska pjevačica Jessie J nedavno je na svom Instagram profilu podijelila staru fotografiju koja je nastala 11 dana nakon što je na svijet donijela dječaka.

Ona je odlučila podijeliti crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira samo u crnim gaćicama. Na taj način željela je pokazati kako zaista izgleda njeno tijelo nakon prvog poroda.

"Ovo pišem za sebe, kao i za sve druge koje ovo trebaju pročitati. Vaše tijelo bilo je dom za nekoga drugoga u kojem je živio devet mjeseci. Vaši organi su se pomaknuli i moraju pronaći put natrag gdje su bili prije. Vaša se maternica još uvijek polako ispuhuje. Vaši hormoni lete i ruše se. Vaše tijelo radi najjače što je ikad radilo", napisala je na početku svoje objave.

Jessie J (Foto: Instagram)
Jessie J (Foto: Instagram)

"Budite blage prema sebi, svom tijelu i umu. Upamtite da ste u fazi oporavka i ne zaboravite podsjetiti i one oko sebe. Proslavite svoje novo tijelo. Moralo se promijeniti", nastavila je.

Poručila je svojim pratiteljicama i da ignorišu "savjete" o tome kako bi trebale izgledati jer je 2023. godina te da se ljudi moraju napokon opustiti. Ona je poručila i da njeno i tijelo i nakon mjesec dana izgleda gotovo jednako kao i poslije poroda.