Nije dugo čekala
44

Slavna pjevačica Adele viđena kako se provodi sa novim dečkom

Klix.ba
Fotografija: Shutterstock
Fotografija: Shutterstock
Pjevačica Adele nije dugo čekala nakon prekida sa bivšim mužem Simonom Koneckim, te je u nekoliko nabrata viđena sa drugim muškarcem koji, prema navođenju izvora, neodoljivo liči Simonu, prenosi The Sun.

Engleska pjevačica se već neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti sa Simonom, a fanovi su je imali priliku sresti u njujorškim klubovima sa prijateljicama. Ona je odlučila nastaviti dalje sa svojim životom, te se posvetila poslu i sinu.

"Može se reći da je 'oslabila' na amerikance otkako živi u Los Angelesu, a nedavno je viđena kako se ljubi sa veoma zgodnim muškarcem u jednom baru. Liči na Simona, samo je dosta uredniji i uglađeniji", kazao je izvor za The Sun dodavši da je Adele muškarcu stavila do znanja da trenutno ne traži ništa ozbiljno.

Naime, ona se sada želi posvetiti sinu i karijeri, ali se također želi zabaviti. Njeni prijatelji su je čak nagovarali da instalira Tinder. Sve ovo dolazi nakon njene izjave da se razvodi od supruga Simona, a britanski tabloid The Sun razotkrio je da par ne živi skupa već neko vrijeme, te kako već dugo planiraju razilazak.