I danas u svijetu mode
17

Slavna manekenka u osmom desetljeću izgleda nevjerovatno, evo čemu duguje mladolikost

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Christie Brinkley u modnom svijetu je i danas, a u osmom desetljeću izgleda nevjerovatno i mnogo mlađe.

O izgledu manekenke Christie Brinkley na vrhuncu njezine karijere ne mora se puno pričati jer činjenica da je krasila čak tri uzastopne naslovnice časopisa "Sports Illustrated Swimsuit Issues", ali ova Amerikanka i danas izgleda očaravajuće i to na samom pragu osme decenije.

Brinkley čak četrdesetak godina nakon kultnih naslovnica iz 1979., 1980. i 1981. izgleda jednako prekrasno, a za People je otkrila smetaju li je bore.

"Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Ponekad kad ljudi ostare i pretjeraju, mogu izgledati voštano i - ne znam koja je riječ - očuvano ili tako nešto. Želim da mi se malo života vidi na licu, znaš?", rekla je.

Jednom prilikom ona je otkrila i tajnu svog nevjerojatnog, mladolikog izgleda za kojeg su, kaže, ključni - dobar san, pravilna prehrana, hidratacija, kao i zaštita i dobra i kvalitetna njega kože.

"Ono što radite svakoga dana odredit će i koliko ćete u konačnici biti zdravi i živahni. O vama sve ovisi. Sve je u vašim rukama", rekla je Brinkley i potom to dodatno pojasnila riječima da je najvažnije dobro se naspavati, jesti organsku hranu, hidratizirati se te njegovati kožu 24 sata dnevno.