Na Stradunu
37

Slavna glumica prošetala Dubrovnikom, njen suprug ovdje snima nastavak popularne serije

I. S.
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Foto: Pixsell/Grgo Jelavić
Britanska glumica Emily Blunt fotografisana je danas na ulicama Dubrovnika sa kćerkama. Njen suprug John Krasinski u ovom hrvatskom gradu trenutno snima nastavak serije "Tom Clancy's Jack Ryan".
Krasinski i Blunt su 12 godina u braku. Kćerku Hazel dobili su 2014., a Violet 2016. godine. Djevojčice su s majkom iskoristile sunčanu subotu kako bi obradovale oca (koji nije na fotografijama) i prošetale Stradunom.

Blunt je svjetskoj javnosti postala poznata nakon uloge u hit filmu "The Devil Wears Prada", koji je snimljen 2006. godine. Zatim je glumila u "The Young Victoria", "The Adjustment Bureau", "Edge of Tomorrow", "The Girl on the Train" itd.

Krasinski se proslavio ulogom Jima Halperta u seriji "The Office". Ostvario je uloge i u filmovima "Dreamgirls", "A Quiet Place", "Kinsey", "Detroit"...

Triler serija "Tom Clancy's Jack Ryan" govori o analitičaru CIA-e Jacku Ryanu (Krasinski) koji otkriva teroriste. U njoj glume i Wendell Pierce, John Hoogenakker, Abbie Cornish, Noomi Rapace i drugi.

Snimanje u Dubrovniku je počelo prije nekoliko dana, a detalji trenutno nisu poznati javnosti. Ekipa predvođena Krasinskim nedavno je scene snimala u Rimu i Atini.