Više ne živi normalnim životom
0

Slava ima i lošu stranu, Daniel Craig to ne krije

Klix.ba
Daniel Craig
Daniel Craig
Glumac Daniel Craig je izjavio da zbog svoje slave više nije u mogućnosti da živi normalnim životom.

Craig je objasnio kako mrzi činjenicu da mora paziti na svoje ponašanje u javnosti otkako je postao poznat, a posebno žali zbog toga što ne može otići u bar i napiti se kao svi ostali ljudi.

Ovaj 44-godišnji glumac je za magazin Vanity Fair rekao: "Kada razgovarate sa ljudima koji se bave ovim poslom 40 godina svi oni kažu da je razlika u tome što su ranije mogli otići u bar, napiti se, teturati, lijepo se provesti, opustiti se i sve drugo što ide uz to, a da niko ne primijeti šta rade. Međutim, sada svi imaju kameru. Ne da se ja želim pijan valjati po baru, ali to sam uzeo kao primjer. Više ne mogu da živim normalnim životom. Ukoliko se negdje napijete sa prijateljima ili se tokom nekog odmora okupate goli, narednog dana će cijela javnost biti upoznata s tim".

Craig je rekao da je zbog uloge Jamesa Bonda odlučio da odbaci svoju divlju stranu i da pokušava zadržati visoku klasu tajnog agenta te da često mora odbijati pića koja mu šalju ljubitelji agenta 007.

"Moram održavati visoku klasu. Uradio sam mnogo stvari tokom života. Međutim, sada moram da razmišljam na drugačiji način. To je pomalo tužno, jer ja volim popiti sa društvom. Nevjerovatno je koliko sam puta dobio martini od nekog obožavatelja dok sam sjedio u nekom hotelu i davao intervjue", rekao je Craig.