{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Škola Oprah Winfrey u lezbijskom skandalu

S
Sarajevo-x.com
1.4.2009. u 15:41
0
6
Škola Oprah Winfrey u lezbijskom skandalu
0
Škola Oprah Winfrey u lezbijskom skandalu
Privatna škola Oprah Winfrey u Južnoj Africi drugi put od otvorenja je postala središtem lezbijskog skandala, pišu u srijedu svjetski mediji.
Sedam učenica iz privatne škole Oprah Winfrey suspendovano je jer su djevojčice međusobno imale 'nedozvoljeni seksualni kontakt s drugim učenicama u krugu škole, te tjerale druge učenice na iste nedozvoljene radnje', prenose mediji.

Ovo je već drugi školski skandal takve vrste u poslednjih godinu i pol, a ovaj put je jedna 15-godišnja učenica optužena da je tjerala druge učenice da stupaju u seksualne odnose i ljubavne veze jedne s drugima.

Prvi skandal desio se devet mjeseci nakon otvaranja škole kad je voditeljica doma za djevojčice, Tiny Makopo optužena da je seksualno uznemiravala šest učenica, a suđenje za počinjeno nedjelo Makopovu očekuje u junu ove godine.

Makopova je tokom svog rada u školi učenice pokušala odvesti u krevet, te ih je ljubila i dirala, kako su djevojčice kasnije priznale.

Oprah WInfrey koja je u ovu školu uložila 30 miliona dolara, bila je i sama žrtvom zlostavljanja u djetinjstvu i kaže da je cijelu situaciju primila veoma lično.

'Ovo je jedno od najgorih iskustava u mom životu, ali mislim da ga moramo prevazići i nastaviti s borbom protiv takvih stvari', izjavila je slavna voditeljica i jedna od najbogatijih žena u svijetu zabave.

Imena djevojčica koje su suspendovane mediji ne prenose, ali djevojčice koje su ispočetka negirale krivicu priznale su da su nagovarale druge učenice na lezbijske odnose.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: