Prošle dvije decenije
83

Sjećate li se "Sabrine, vještice tinejdžerke"? Glumica danas ima 47 godina i izgleda mnogo drukčije

N. C.
"Sabrina, vještica tinejdžerka" bila je jedna od najpopularnijih serija 90-ih s velikim brojem fanova koji se serije vrlo rado prisjeti i danas.

Serija je prvi put prikazana u rujnu 1996. godine i emitirala se sedam sezona, snimljene su impresivne 163 epizode prije nego što je završila u aprilu 2003. godine.

Melissa Joan Heart
Melissa Joan Heart

"Sabrina, vještica tinejdžerka" je serija o uobičajenim adolescentskim problemima jedne djevojke kojoj se život okreće naglavačke kada otkrije da posjeduje veštičije moći.

Kultni sitcom pratio je život tinejdžerice vještice Sabrine Spellman koja je pohađala srednju školu i istovremeno se suočavala sa svojim alternativnim životom i čarobnim moćima.

Osim fantastičnih dijelova, serija je obrađivala životne dileme i aktuelne teme, odnosno život tinejdžerke s magičnim moćima u srednjoj školi, a kasnije i na fakultetu.

Glumica Melissa Joan Hart glumila je glavnu ulogu Sabrine, a pridružile su joj se njezine voljene tete s kojima je živjela, Hilda koju je glumila Caroline Rhea te Zelda koju je utjelovila Beth Broderick.

Prošla je 21 godina od emitiranja posljednje epizode serije, a mnogi ne znaju kako sada izgleda glavna junakinja serije.

Samo tri mjeseca nakon završetka serije, danas 47-godišnja Melissa Joan Heart se vjenčala s Markom Wilkersonom. i par je dobio tri sina rođena 2006., 2008. i 2012. godine. Melissa je nakon serije sudjelovala u "Plesu sa zvijezdama" 2009. godine i nastavila je svoju glumačku karijeru glumeći seriji "Melissa & Joey" od 2010. do 2015. godine, a snimila je i filmove "Holiday in Handcuffs", "Nine Dead" i "No Good Nick".