Za Calvin Klein
10

Sjećate li se modne reklame Justina i Hailey Bieber? Muzički duo je rekreirao na urnebesan način

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Dok se The Chainsmokersi spremaju da izdaju svoj novi album "Summertime Friends", članovi grupe - Alex Pall i Drew Taggart - pronašli su inspiraciju u Justinu i Hailey Bieber te su pozirali kao bračni bar u reklami za Calvin Klein.

Muzički duo sa sjedištem u New Yorku oglasio se u utorak na Twitteru, podijelivši ono što su se našalili da će biti omot albuma, a zapravo se radi o parodiji na reklamu brenda Calvin Klein iz 2019. godine u kojoj su učestvovali Justin i Hailey Bieber, što je bilo njihovo prvo fotografisanje nakon što su se vjenčali.

Originalna fotografija prikazuje 26-godišnju manekenku kako sjedi u krilu svog supruga, dok je nosila donje rublje Calvin Klein.

Crno-bijela parodijska fotografija grupe Chainsmokers prikazuje Palla (38) koji se nalazi u krilu Taggarta (33), pri čemu su obojica muzičara bez majica i u farmerkama.

Fotografiju su podijelili i na Twitteru i na Instagramu, a čak su je koristili i za print na majici, koja je dostupna za pretprodaju na njihovoj službenoj web stranici .

"'Summertime Friends' izlazi ove sedmice i ovo je trebalo da bude omot, ali je ispalo smiješno", našalio se bend u svojoj objavi.

"Tako smo uznemireni, odmah otpuštamo kreativnog direktora, nikada više nećemo vjerovati našem timu", našalili su se u nastavku.

Grupa je također podijelila video sa jednog od svojih nastupa uživo, originalnu fotografiju reklame Bieberovih i ono što se čini da je stvarna naslovnica koja prikazuje mutnu fotografiju žene koja se naslanja na šank dok drži koktel. Nejasno je kada će album zapravo biti objavljen