Dječija zvijezda 90ih
25

Sjećate li se "Kovrdžave Sue"? Glumica koja je tumačila lik djevojčice vjenčala se ovog vikenda

N. O.
Foto: People
Foto: People
Alisan Porter publika pamti po ulozi siromašne djevojčice u filmu "Kovrdžava Sue", a američka glumica i pjevačica ove nedjelje se udala za svoju dugogodišnju ljubav - Justina de Veru.

Porter je publiku prvi put osvojila još 1991. godine glavnom ulogom u filmu "Kovrdžavu Sue". Potom se nakon više godina izbivanja iz javnosti okrenula muzičkoj karijeri te je 2016. godine pobijedila u takmičenju "The Voice".

Pjevačica i glumica udala se u nedjelju za svog dugogodišnjeg parnera Justina de Veru na romantičnom, intimnom vjenčanju u kapeli Venus Garden u Caesars Palaceu u Las Vegasu nakon šest godina veze.

Ceremonija - tokom koje su razmijenili rukom ispisane zavjete - bila je dugo čekana za Porter (41) i de Veru (33), koji su se prvi put sreli kao djeca prije više od dvije decenije.

"Mislim da smo bili najbolji prijatelji toliko dugo da je ovo samo sljedeći korak", kazala je ona za magazin People.

"Poznajemo se više od 20 godina. Imali smo nevjerovatnih šest godina zajedno, podigli nevjerovatnu djecu i dobili svoju bebu. Dakle, ovo je ono što smo čekali", dodala je.

Zvijezda filma "Kovrdžava Sue" majka je 10-godišnjeg Masona i Arije (8) iz prethodne veze, a ona i de Vera su u oktobru 2021. dočekali kćer Shilo, koja sada ima 17 mjeseci.