Zajedno imaju i sina
183

Sjećate li se Jade i Lucasa iz popularne serije "Zabranjena ljubav"? Ovako danas izgledaju

L. R.
Giovanna Antonelli i Murilo Benicio (Foto: Twitter)
Giovanna Antonelli i Murilo Benicio (Foto: Twitter)
Sjećate li se serije originalnog naziva "O Clone", koja se na našim prostorima emitovala 2002. i 2003. godine pod nazivom "Zabranjena ljubav"?

Ova brazilska serija tada je emitovana širom svijeta, a pratila se i u našoj regiji. Posebnu pažnju privlačila je glumica Giovanna Antonelli koja je tada glumila ulogu prekrasne Jade koja se zaljubljuje u čovjeka druge vjere - Lucasa, kojeg glumi Murilo Benicio.

Ono što je interesantno jeste da su se Antonelli i Benicio zaljubili u stvarnom životu te 2005. godine dobili sina Pietra, koji danas ima 17 godina i bavi se pjevanjem. Iako slavni par više nije zajedno, još uvijek su u dobrim odnosima.

Giovanna Antonelli ima 47 godina i još uvijek se uspješno bavi glumom. U vezi je s brazilskim rediteljom Leonardom Nogueirom, s kojim ima još dvije djevojčice Sofije i Antonije, koje su 12-godišnje bliznakinje. Vrlo je aktivna na Instagramu, gdje je prati oko 19 miliona ljudi.

Murilo Benicio pored uloge Lucasa u seriji glumi još dva lika Dioga i Lea. Danas ima 51 godinu i u Brazilu se smatra jednim od najboljih glumaca. Pored televizijskih uloga, iskazao se i kao pozorišni glumac. O njegovom privatnom životu i nema mnogo informacija, osim da ima sina Antonia, kojeg je dobio s glumicom Alessandrom Negrini.